Cikkek

Készült: 2011. november 22. kedd, 08:25
Utolsó frissítés: 2011. november 22. kedd, 08:35

Jelen használati feltételek elfogadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a(z) Tópart Optika Kft. az Ön e-mail címét saját hírlevél kiküldése céljából felhasználja. 

Az Ön által megadott adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük, és leiratkozás esetén azonnal töröljük! Harmadik fél részére nem szolgáltatjuk ki. 

A feliratkozó kijelenti, hogy a hírleveleket Ő kéri, valamint vállalja, hogy a hírlevelet nem helyezi el spam-listákon. Ha a felhasználó a megrendelt hírlevelet lemondás helyett un. spamlistára helyezi, és ezzel a hírlevél kibocsátójának kárt okoz, úgy a kibocsátó fenntartja magának a jogot, hogy a mindenkori törvények előírásait figyelembe véve polgári pert kezdeményezzen a rosszindulatúan kárt okozóval szemben. 

Amennyiben a későbbiek folyamán úgy dönt, hogy nem kívánja tovább kapni a hírlevelet, minden hírlevél alján talál egy leiratkozási linket, amelyre kattintva lemondhatja a feliratkozást. 

A felhasználó a hírlevél lemondása okán a kibocsátó részéről hátrányos megkülönböztetésben nem részesül. 

A kibocsátó nem marasztalható el, ha a hírlevélre történő feliratkozás a regisztrált előfizetőtől függetlenül, harmadik személy tevékenysége nyomán valósult meg. A kibocsátó nem vállal felelősséget a hírlevél tartalma, vagy küldésének technikai aspektusai miatt, valamint az előfizetőnél jelentkező esetleges károkért sem! 

A használati feltételek a létrehozás dátumától visszavonásig érvényesek.